Kereső
Széchenyi 2020 pályázat
 
Partner oldalak
Termék kategóriák
Rendelőprogramunkon csak cégek, vállalkozások, közületek, intézmények, szervezetek, egyéb nem természetes személyek adhatnak le rendelést! Magánszemélyek, természetes személyek nem rendelhetnek. Magánszemély vásárlóinkat várjuk szaküzletünkben!

Stihl MH 445 benzinmotoros kapálógép

2.2 kW/3 LE, 45 cm, 1 előremenet

A termék az alábbi kategóriákban található:

Stihl kapálógépek

Leírás

Kompakt és fordulékony motoros kapálógép.
  • A STIHL MH 445 motoros kapálógép ideális kis kertekben történő használatra, vagy akár mezőgazdaságban dolgozók számára.
  • Szűk helyeken is könnyedén manőverezhető.
  • A nagy teljesítményű benzinmotornak köszönhetően a motoros kapálógéppel a kapálás kis erőfeszítéssel elvégezhető.
  • Szükség esetén a 45 cm-es munkaszélesség egyszerűen és gyorsan 25 cm-re csökkenthető. (A külön megrendelhető STIHL AHV 600 kiegészítő kapatagokkal a munkaszélesség 60 cm-re növelhető.)
  • Szűk helyeken végzett munkákhoz is ideális.
  • A kapálógép központi tolókarállítással rendelkezik.
  • Alacsony rezgésszint a beépített STIHL antivibrációs rendszernek köszönhetően.
  • Futómű az egyszerű szállítás érdekében.
 
Műszaki adatok:
Munkaszélesség: 45 cm
Kapakészlet átmérője: 30 cm
Hajtás: 1 előremenet
Tartály űrtartalma: 0,9 l
Motortípus: EVC 200.4 C
Lökettérfogat: 139 cm3
Névleges teljesítmény: 2,2 kW / 3 LE
Üzemi fordulatszám: 3100 ford./perc
Tömeg: 36 kg
Garantált zajteljesítményszint LWA: 93 dB(A)
Mért hangnyomásszint: 80 dB(A)
A hangnyomásszint mérési tűrése: 2 dB(A)
Rezgésgyorsulás a tolókarnál: 5,5 m/s2
Rezgésgyorsulás bizonytalansága: 2,2 m/s2
CO2: 922 g/kWh
 
 
Felszerelés és funkciók:
  • Tisztítási helyzet: a kapakések egyszerű tisztítása. A tisztítási helyzetben a kapa késeinek fel- és leszerelése, valamint ezek tisztítása különösen egyszerűen elvégezhető.
  • Egyszerű gázműködtetés: a teljesítmény precíz szabályozása. A hatékony kapálás érdekében valamennyi STIHL motoros kapálógép kétkezes irányítással rendelkezik. A gázműködtető a felhasználó kezének közvetlen közelében helyezkedik el, így a fordulatszám irányítás közben hüvelykujjal szabályozható a tolókaron. Ennek köszönhetően a munkavégzés mindig a szükséges teljesítménnyel végezhető.
  • Kapakések: hatékony kapálás. Speciálisan kifejlesztett formájuknak köszönhetően a kések optimális sorrendben hatolnak a talajba, így különösen hatékonnyá válik a kapálás.
  • Osztható kapakészlet: a munkaszélesség változtatásához. A STIHL kapagépek osztható kapakészlettel rendelkeznek, melynek köszönhetően a kapálás munkaszélessége változtatható. Így akár keskenyebb kultúrák is könnyedén megművelhetők. Az oldalsó tárcsák védelmet nyújtanak a meglévő növények számára.
  • 180°-ban elforduló csoroszlya: megkönnyíti a szűk helyeken történő munkavégzést. Az elforduló csoroszlya segítségével meghatározható a kapálás mélysége és az előrehaladás sebessége, valamint a szűk helyeken történő munkavégzést és a kanyarodást is megkönnyíti. A könnyen kezelhető csoroszlya egyszerűen beállítható, továbbá elvesztés ellen biztosított rögzítővel rendelkezik.
  • Futómű: egyszerűbb szállíthatóság. A kapagép az egyszerűbb szállítás érdekében hátul két kerékkel rendelkezik. A munkavégzés során a kerekeket fel kell hajtani.
  • Nagy teljesítményű OHV motor: hatékony és hosszú élettartamú. A modern technológiának köszönhetően az erős OHV motor különösen hatékony, erős és hosszú élettartamú. A felülszelepelt motorban a benzin-levegő keverék különösen tisztán és hatékonyan ég el.
  • Központi tolókar-állítás: kényelmes munkavégzés. A gyorsrögzítő segítségével a tolókar helyzete oldalirányban és függőlegesen egyaránt állítható, valamint a kar le is hajtható a kényelmes szállításhoz és a helytakarékos tároláshoz.
A kép csak illusztráció!
Széchenyi 2020 pályázat
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Motip termékek
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 394.55 Ft
Metabo termékek
Brennenstuhl dobok
Termékajánló
Garancia regisztráció
FLEX Gépregisztráció
Metabo Gépregisztráció
EXTOL Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
HiKOKI Gépregisztráció
Makita Gépregisztráció
BOSCH Gépregisztráció
DeWALT Gépregisztráció
Ryobi Gépregisztráció
Mastroweld Gépregisztráció